Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledvinky po uhersku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 154 kJ /
276 kcal
Bílkoviny10,54 g
– z toho živočišné bílkoviny6,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,69 g
Tuky10,20 g
– nasycené6,41 g
– nenasycené3,41 g
–– mononenasycené2,97 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 32 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy33,41 g
– cukry19,01 g
––– laktóza9,86 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vepřových ledvinek Ledviny vepřové
olej Olej řepkový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 15 g
3 3 lžičky papriky mleté sladké Paprika červená sušená
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
voda (nebo vývar) Voda
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 oříšek 1 oříšek másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.