Suroviny
Porce: 8 - 10 kusů dle velikosti formiček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 854 kJ / 2 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,11 g |
Tuky | 20,12 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 433,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švábské anýzové figurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3P34
Moje poznámka
Švábské anýzové figurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3P34
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
švábské perníčky,
anýzové kroužky,
švabsky perník formy,
svabske cukrovi,
svabske muffiny,
pečené figurky,
recepty na štruple,
švábský perník,
švábské cuktoví,
švábské pečivo,
staroněmecké recepty,
anýzové vanocni cukrovi kroužky,
chleba z domácí pekárny,
formičky na švábské perníčky,
anýzové pečivo,
anýzové rohlíčky,
švabské formičky,
anyzove pernicky,
vyrezavane formy na svabske susenky,
figurky z mouky
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
vanilka mletá,
sůl,
mouka hladká,
soda jedlá,
anýz
Komentáře (25)