Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s vinnou cibulí, česnekem a zeleninovým kuskusem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 862 kJ /
2 118 kcal
Bílkoviny90,78 g
– z toho živočišné bílkoviny84,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,43 g
Tuky166,99 g
– nasycené41,02 g
– nenasycené114,72 g
–– mononenasycené84,48 g
–– polynenasycené30,24 g
––– omega 38,35 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 2,61 g
Sodík 388 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy48,28 g
– cukry6,58 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežích jater Játra kuřecí 500 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
5 lžic 5 lžic bílého vína Víno bílé suché 75 ml
pár snítek snítek tymiánu Tymián sušený
kuskus Kuskus pšeničný
zelenina (benátská směs) Mrkev čerstvá
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.