Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rumfordská polévka (jušele))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie863 kJ /
206 kcal
Bílkoviny7,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,87 g
Tuky1,28 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,79 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,01 g
Vláknina22,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy31,62 g
– cukry12,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí skelety Droby kuřecí směs
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 kousek 1 kousek zázvoru (5 cm) Zázvor sušený
1 1 větší brambor Brambor zimní 50 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 malého celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3 hrsti 3 hrsti krup Kroupy ječné
3 hrsti 3 hrsti loupaného půleného hrachu Hrách žlutý loupaný sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.