Nutriční hodnoty (Rumfordská polévka (jušele))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 863 kJ / 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,87 g |
| Tuky | 1,28 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,79 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 22,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 340 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 31,62 g |
| – cukry | 12,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 kousek 1 kousek zázvoru (5 cm) | Zázvor sušený | |
| 1 1 větší brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 3 hrsti 3 hrsti krup | Kroupy ječné | |
| 3 hrsti 3 hrsti loupaného půleného hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |