Nutriční hodnoty (Rumfordská polévka (jušele))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 863 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,87 g |
Tuky | 1,28 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,79 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 22,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 31,62 g |
– cukry | 12,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 kousek 1 kousek zázvoru (5 cm) | Zázvor sušený | |
1 1 větší brambor | Brambor zimní | 50 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
3 hrsti 3 hrsti krup | Kroupy ječné | |
3 hrsti 3 hrsti loupaného půleného hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |