Nutriční hodnoty (Okurkový salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 499 kJ / 597 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 23,08 g |
| – nasycené | 13,64 g |
| – nenasycené | 8,76 g |
| –– mononenasycené | 7,58 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,04 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 57,55 g |
| – cukry | 48,23 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská |