Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Smažená vepřová játra

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

5. 5. 2010 22:11

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 916 kJ / 1 175 kcal
Bílkoviny194,00 g
Tuky27,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,08 g
Sodík 970 mg
Sůl3,00 g
Sacharidy39,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

... klasika, ale mňamózní !

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

19. 3. 2022 10:19

:-)<3:yes::-K

Jaroslav..

14. 8. 2014 10:51

to že se játra nemají solit předem je jen kec a pověra ;-)
i sami kuchaři to říkají a mě taky nikdy při osolení předem játra nezdvrdla.. vždy pěkně měkkoučký :yes:

Colombo65 Colombo65

30. 11. 2013 13:10

savlinka:... ten se má :))))

savlinka savlinka

30. 11. 2013 13:05

dnes je měl manžel k obědu;-)

Colombo65 Colombo65

15. 8. 2013 14:37

Ivana79:
:yes::yes::yes:;-)

Ivana79 Ivana79

15. 8. 2013 13:16

Pridávam fotku a bod :yes: túto úpravu pečienky moc nepoužívam ale občas to príde vhod a je to moooc dobré :-p

vseumel

15. 5. 2012 15:32

Tak na mě vykouknul tento recept v náhodných. Musím si objednat játra u řezníka, vyzkouším telecí. Už mě honí mlsná víc než měsíc....Vodochodský jednou v TV říkal, že nesolit játra je pověra, ale raději solit nebudu.;-)

jahoda jahoda

7. 5. 2010 09:09

jj, napíši, jen jsem upozornila, že není metr na všechny stejně.

Lusinda79

7. 5. 2010 08:25

Pokud máš jahodo pocit, že je tu nějaké nakládané maso vícekrát, tak to autorovi pod recept napiš.

jahoda jahoda

7. 5. 2010 07:14

Když používat vyhledávání, tak pro všechny:-//. Játra jsou tady 4x, ale nakládané masíčko xxxxxxx ;-(:-D :yes:

cardanka

7. 5. 2010 00:15

Otíku:-Kať je tu receptík či není, nad Tvé fotografie tu jen tak někdo není;-)a protože játra také smažíme:-p, má drahá polovička je přímo miluje:-K...5.tý bodík už tam je;-):yes:

Bibinka Bibinka

6. 5. 2010 12:36

Otíku, máš pravdu, je to klasika, která nikdy nezklame, jen taková malilinkatá reklamace v surovinách nemáš napsanou strouhanku;-)i když by to každého napadlo. Dávám 4.bodík:yes:

Lusinda79

5. 5. 2010 22:30

Použij vyhledávání Colombo;-)Ovšem foto máš, jako vždy, luxusní.

Hanysek Hanysek

5. 5. 2010 22:15

Tak to bych si taky dala.:-K Netušila jsem,že játra při smažení znásobí objem.Mně dycky přišlo,že se spíš smrsknou...:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: smažená játra obalovana jatra obalovaná smažená játra vepřová játra obalovaná smažená játra recept smažené játra obalovaná vepřová játra obalované játra játra v trojobalu vepřová játra v trojobalu vepřová játra obalovaný játra vepřové játra vepřová játra recepty vepřová játra recept smazeny jatra smazene jatra recept játra smažená smažená játra v trojobalu smažení jater

Suroviny: játra vepřová, sádlo vepřové, strouhanka, mouka hladká, vejce, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Smažená vepřová játra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OgmG