Nutriční hodnoty (Kefírový langoš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 559 kJ / 2 046 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,23 g |
| Tuky | 20,98 g |
| – nasycené | 5,68 g |
| – nenasycené | 10,16 g |
| –– mononenasycené | 4,13 g |
| –– polynenasycené | 6,02 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 15,92 g |
| Cholesterol | 304 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 378,46 g |
| – cukry | 37,53 g |
| ––– laktóza | 10,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 3 dl 3 dl kefíru | Kefír | 300 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky kvasnic | Droždí pekařské lisované | 11.5 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| tatarka | Tatarská omáčka | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |