Nutriční hodnoty (Bleskové jablkové koblížky s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 482 kJ / 1 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,10 g |
| Tuky | 12,68 g |
| – nasycené | 3,51 g |
| – nenasycené | 5,75 g |
| –– mononenasycené | 3,48 g |
| –– polynenasycené | 2,27 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 12,85 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 679 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 239,43 g |
| – cukry | 54,43 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |