Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 491 kJ / 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
| Tuky | 68,43 g |
| – nasycené | 24,43 g |
| – nenasycené | 39,77 g |
| –– mononenasycené | 16,20 g |
| –– polynenasycené | 23,57 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 11,10 g |
| Cholesterol | 169 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,83 g |
| Sacharidy | 17,69 g |
| – cukry | 13,74 g |
| ––– laktóza | 5,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 300 g |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g goudy v celku (nebo jiného tvrdého sýra) | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| 50 g 50 g majonézy | Majonéza | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |