Nutriční hodnoty (Koupel hraběnky Báthory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 391 kJ / 2 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
| Tuky | 70,19 g |
| – nasycené | 22,95 g |
| – nenasycené | 40,25 g |
| –– mononenasycené | 31,18 g |
| –– polynenasycené | 9,08 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 7,13 g |
| Cholesterol | 451 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 300,70 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 velkých zelených (bílé) papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 400 gramů 400 gramů mletého masa (hovězí nebo mix) | Vepřový ořez | 400 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| rajčatové pyré | Pyré z červených rajčat | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 3 sáčky 3 sáčky rýže | Rýže bílá | 375 g |
| 1-2 1-2 cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| kousíček slaniny | Špek | |
| voda nebo hovězí vývar | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření do mletého masa dle vlastní chuti | Provensálské koření | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| provensálské koření | Provensálské koření |