Nutriční hodnoty (Jablečné placky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
| Tuky | 24,78 g |
| – nasycené | 11,59 g |
| – nenasycené | 9,59 g |
| –– mononenasycené | 7,42 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 16,92 g |
| Cholesterol | 298 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 92,84 g |
| – cukry | 56,88 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 4 PL 4 PL mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 PL 1 PL přepuštěného másla na smažení | Ghí | 15 g |