Nutriční hodnoty (Dvojkadeřávková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 370 kJ / 2 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,13 g |
| Tuky | 105,93 g |
| – nasycené | 45,22 g |
| – nenasycené | 56,73 g |
| –– mononenasycené | 42,65 g |
| –– polynenasycené | 14,08 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 29,00 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 2,91 g |
| Sůl | 6,71 g |
| Sacharidy | 251,90 g |
| – cukry | 49,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 500 g |
| 250 g 250 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce rozmixovaného kadeřávku (bez vody) | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská |