Nutriční hodnoty (Cuketovo - květáková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 56,62 g |
| – nasycené | 30,90 g |
| – nenasycené | 19,90 g |
| –– mononenasycené | 16,65 g |
| –– polynenasycené | 3,25 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 742 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,52 g |
| Sacharidy | 11,50 g |
| – cukry | 9,10 g |
| ––– laktóza | 6,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 150 g 150 g uzené mozzarelly | Mozzarella kravská | 150 g |
| 60 g 60 g šunky (nebo šunkového kolena) | Šunka vepřová vařená | 60 g |
| 60 g 60 g pokrájeného blaťáckého zlata (nebo čedaru) | Gouda 45% t. v s. | 60 g |
| pasta tomatto z rajských jablíček | Jablko čerstvé | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| libovolný nastrouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |