Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s klobásou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,25 g |
Tuky | 59,93 g |
– nasycené | 30,71 g |
– nenasycené | 28,05 g |
–– mononenasycené | 16,46 g |
–– polynenasycené | 11,59 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 43,28 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 191,70 g |
– cukry | 29,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 KL 1 KL mleté červené papriky, príp. aj pálivé | ||
1/2 1/2 rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
1/2 1/2 paprikového lusku | Paprika bílá čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
400 g 400 g uzené klobásy | Klobása | 400 g |
300 g 300 g mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | 300 g |
voda | Voda | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |