Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s klobásou a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 344 kJ /
1 755 kcal
Bílkoviny91,85 g
– z toho živočišné bílkoviny56,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,25 g
Tuky59,93 g
– nasycené30,71 g
– nenasycené28,05 g
–– mononenasycené16,46 g
–– polynenasycené11,59 g
––– omega 30,15 g
Vláknina43,28 g
Cholesterol 307 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,00 g
Sacharidy191,70 g
– cukry29,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
2 PL 2 PL sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 KL 1 KL mleté červené papriky, príp. aj pálivé
1/2 1/2 rajčete Rajče červené čerstvé 30 g
1/2 1/2 paprikového lusku Paprika bílá čerstvá
sůl Sůl mořská
400 g 400 g uzené klobásy Klobása 400 g
300 g 300 g mražený hrášek Hrášek zelený mražený 300 g
voda Voda
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.