Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jídlo zvané "Fučka")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 392 kJ /
2 484 kcal
Bílkoviny33,24 g
– z toho živočišné bílkoviny5,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,71 g
Tuky161,14 g
– nasycené83,01 g
– nenasycené74,91 g
–– mononenasycené64,56 g
–– polynenasycené10,36 g
––– omega 30,42 g
Vláknina31,90 g
Cholesterol 207 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,00 g
Sacharidy211,57 g
– cukry21,22 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
česnek (dle chuti) Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.