Nutriční hodnoty (Jídlo zvané "Fučka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 392 kJ / 2 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,71 g |
| Tuky | 161,14 g |
| – nasycené | 83,01 g |
| – nenasycené | 74,91 g |
| –– mononenasycené | 64,56 g |
| –– polynenasycené | 10,36 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 31,90 g |
| Cholesterol | 207 mg |
| Sodík | 2,47 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 211,57 g |
| – cukry | 21,22 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |