Nutriční hodnoty (Jídlo zvané "Fučka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 392 kJ / 2 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,71 g |
Tuky | 161,14 g |
– nasycené | 83,01 g |
– nenasycené | 74,91 g |
–– mononenasycené | 64,56 g |
–– polynenasycené | 10,36 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 211,57 g |
– cukry | 21,22 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |