Nutriční hodnoty (Plněná masová roláda z více druhů surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 160 kJ / 3 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 230,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 212,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,48 g |
| Tuky | 154,16 g |
| – nasycené | 68,89 g |
| – nenasycené | 60,88 g |
| –– mononenasycené | 49,19 g |
| –– polynenasycené | 11,69 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 38,40 g |
| Cholesterol | 629 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 3,93 g |
| Sacharidy | 202,85 g |
| – cukry | 38,15 g |
| ––– laktóza | 11,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 500 g |
| 300 g 300 g uzené vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 300 g |
| 200 g 200 g sýra Gouda nebo Eidam | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
| 5 lžic 5 lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| 8 lžic 8 lžic Solamylu nebo jiné škrobové moučky | Bramborový škrob | 120 g |
| 1 1 drobně nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| sůl a mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vepřová blána na zabalení nebo strouhanka na obalení | Vepřová blána | |
| 200 200 g česnekového boku nakrájeného na tenké plátky | Vepřový bok uzený | |
| 2 2 barevné masité papriky nakrájené na silnější proužky | Paprika červená čerstvá | 300 g |