Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný jahelník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 806 kJ /
2 344 kcal
Bílkoviny117,34 g
– z toho živočišné bílkoviny75,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,23 g
Tuky62,16 g
– nasycené26,57 g
– nenasycené29,38 g
–– mononenasycené19,00 g
–– polynenasycené10,38 g
––– omega 30,27 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 2,38 g
Sůl5,83 g
Sacharidy312,83 g
– cukry43,08 g
––– laktóza31,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku jáhel Jáhly 375 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody Voda 375 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
1 velká sklenice 1 velká sklenice kysaného zelí nebo 1 sáček Zelí bílé kvašené
200 g 200 g sýru (eidam, gouda,...) Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olivový olej Olej olivový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
bujon Bujón hovězí
bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.