Nutriční hodnoty (Slaný jahelník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 806 kJ / 2 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,23 g |
Tuky | 62,16 g |
– nasycené | 26,57 g |
– nenasycené | 29,38 g |
–– mononenasycené | 19,00 g |
–– polynenasycené | 10,38 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 34,20 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 2,38 g |
Sůl | 5,83 g |
Sacharidy | 312,83 g |
– cukry | 43,08 g |
––– laktóza | 31,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku jáhel | Jáhly | 375 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
1 velká sklenice 1 velká sklenice kysaného zelí nebo 1 sáček | Zelí bílé kvašené | |
200 g 200 g sýru (eidam, gouda,...) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
bujon | Bujón hovězí | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý |