Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolovo-fazolková polévka s klobáskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 240 kJ /
296 kcal
Bílkoviny28,98 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky14,17 g
– nasycené8,06 g
– nenasycené6,06 g
–– mononenasycené2,03 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,02 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrst hrst bílých fazolí Fazole bílé
hrst hrst červených fazolí Fazole červená ledvina
hrst hrst čerstvých fazolek nebo mražených zelených fazolek Fazolky čerstvé
200 g 200 g klobásy se zajímavou chutí (použila jsem Křemešník s bílou plísní) Klobása 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
masox Bujón hovězí
polévkové koření Polévkové koření tekuté
sůl Sůl mořská
zakysaná smetana na zjemnění nebo na ozdobu Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.