Nutriční hodnoty (Americké brambory pečené v tatarce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 154 kJ / 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,67 g |
| Tuky | 25,65 g |
| – nasycené | 3,17 g |
| – nenasycené | 19,73 g |
| –– mononenasycené | 5,73 g |
| –– polynenasycené | 14,00 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 16,47 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 108,27 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600-700 g 600-700 g brambor | Brambor zimní | 650 g |
| 2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| bylinky na dokončení | Petržel nať čerstvá |