Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a slaným karamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 374 kJ / 3 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,70 g |
Tuky | 192,96 g |
– nasycené | 109,41 g |
– nenasycené | 74,94 g |
–– mononenasycené | 57,60 g |
–– polynenasycené | 17,33 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 7,13 g |
Cholesterol | 791 mg |
Sodík | 856 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 366,31 g |
– cukry | 252,54 g |
––– laktóza | 20,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g karamelových sušenek Lotus | Sušenka | 150 g |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
250 g 250 g ricotty (nebo tvarohu ve vaničce) | Ricotta | 250 g |
30 g 30 g cukru krupice | Cukr bílý | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 3.5 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 3 jablka, lépe kyselejší | ||
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1/3 hrnku 1/3 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 83.3333358168602 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku celozrnné mouky (nebo polohrubé) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 83.3333358168602 g |
hrst hrst ovesných vloček | Vločky ovesné | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 83.3333358168602 g |
35 g 35 g másla | Máslo kravské | 35 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 62.5 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mořské soli | Sůl mořská | 1.25 g |