Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč se skořicovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 289 kJ /
5 805 kcal
Bílkoviny106,52 g
– z toho živočišné bílkoviny43,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,95 g
Tuky208,92 g
– nasycené46,92 g
– nenasycené144,72 g
–– mononenasycené104,79 g
–– polynenasycené39,93 g
––– omega 310,72 g
Vláknina37,45 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 661 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy856,05 g
– cukry410,23 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
70 g 70 g cukru Cukr bílý 70 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
tuk na vymazání plechu Margarín
700 g 700 g jablek (podle potřeby) Jablko čerstvé 700 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.