Nutriční hodnoty (Jablečný koláč se skořicovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 289 kJ / 5 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,95 g |
| Tuky | 208,92 g |
| – nasycené | 46,92 g |
| – nenasycené | 144,72 g |
| –– mononenasycené | 104,79 g |
| –– polynenasycené | 39,93 g |
| ––– omega 3 | 10,72 g |
| Vláknina | 37,45 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 661 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 856,05 g |
| – cukry | 410,23 g |
| ––– laktóza | 12,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| 700 g 700 g jablek (podle potřeby) | Jablko čerstvé | 700 g |