Nutriční hodnoty (Jablečný koláč se skořicovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 289 kJ / 5 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,95 g |
Tuky | 208,92 g |
– nasycené | 46,92 g |
– nenasycené | 144,72 g |
–– mononenasycené | 104,79 g |
–– polynenasycené | 39,93 g |
––– omega 3 | 10,72 g |
Vláknina | 37,45 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 661 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 856,05 g |
– cukry | 410,23 g |
––– laktóza | 12,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
700 g 700 g jablek (podle potřeby) | Jablko čerstvé | 700 g |