Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 909 kJ /
6 431 kcal
Bílkoviny254,71 g
– z toho živočišné bílkoviny246,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,51 g
Tuky558,70 g
– nasycené156,54 g
– nenasycené292,14 g
–– mononenasycené236,79 g
–– polynenasycené55,36 g
––– omega 32,16 g
Vláknina26,71 g
Cholesterol 814 mg
Sodík 7,44 g
Sůl17,60 g
Sacharidy63,09 g
– cukry37,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku Vepřový bok 1000 g
1 kg 1 kg hovězích žeber Hovězí žebra 1000 g
1 kg 1 kg uzených žeber Vepřová žebra 1000 g
4 ks 4 ks středních cibulí Cibule čerstvá 276 g
2 KL 2 KL soli Sůl mořská 16 g
1 KL 1 KL mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 PL 1 PL celého kmínu Kmín 15 g
4 PL 4 PL sádla Sádlo vepřové 60 g
cca 1/2 l cca 1/2 l piva Pivo světlé 10ᵒ 500 ml
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
přiměřeně kuliček kuliček pepře, jalovce Jalovec sušený
6 ks 6 ks bobkových listů Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.