Nutriční hodnoty (Stehýnko na cizrně se zelným salátkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 132 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,33 g |
Tuky | 8,07 g |
– nasycené | 1,15 g |
– nenasycené | 6,28 g |
–– mononenasycené | 2,51 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 46,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,08 g |
Sůl | 30,12 g |
Sacharidy | 119,40 g |
– cukry | 85,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 nasolených kuřecích stehýnek | Kuře stehno s kůží | |
1 konzerva 1 konzerva rajčatového protlaku (já jsem zvolila domácí lečový protlak) | Protlak rajčatový | |
3 3 malé papriky nakrájené na nudličky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
100 g 100 g uvařené cizrny nebo cizrny z konzervy | Cizrna | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 malé hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
7 7 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |