Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Stehýnko na cizrně se zelným salátkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 132 kJ /
748 kcal
Bílkoviny27,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,33 g
Tuky8,07 g
– nasycené1,15 g
– nenasycené6,28 g
–– mononenasycené2,51 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,16 g
Vláknina46,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,08 g
Sůl30,12 g
Sacharidy119,40 g
– cukry85,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 nasolených kuřecích stehýnek Kuře stehno s kůží
1 konzerva 1 konzerva rajčatového protlaku (já jsem zvolila domácí lečový protlak) Protlak rajčatový
3 3 malé papriky nakrájené na nudličky Paprika červená čerstvá 450 g
100 g 100 g uvařené cizrny nebo cizrny z konzervy Cizrna 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malé hlávkové zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
7 7 ředkviček Ředkvička čerstvá
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.