Nutriční hodnoty (Kapustičky zapečené se dvěma druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 284 kJ / 1 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,50 g |
| Tuky | 59,93 g |
| – nasycené | 28,21 g |
| – nenasycené | 23,75 g |
| –– mononenasycené | 18,90 g |
| –– polynenasycené | 4,85 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 28,50 g |
| Cholesterol | 927 mg |
| Sodík | 3,40 g |
| Sůl | 8,13 g |
| Sacharidy | 77,60 g |
| – cukry | 24,50 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700-800 g 700-800 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 750 g |
| 100 g 100 g sýru eidam (nebo gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g balkánského sýru (nebo nivy) | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| mléko (nebo smetana) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |