Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na červeném zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 903 kJ /
1 411 kcal
Bílkoviny14,53 g
– z toho živočišné bílkoviny2,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,46 g
Tuky65,62 g
– nasycené24,13 g
– nenasycené40,57 g
–– mononenasycené34,04 g
–– polynenasycené6,53 g
––– omega 30,15 g
Vláknina20,02 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 8,02 g
Sůl20,00 g
Sacharidy165,98 g
– cukry115,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky – cca 800 g Kuře stehno s kůží 2 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička papriky Paprika bílá čerstvá 5 g
6 plátků 6 plátků anglické slaniny Anglická slanina
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
500 g 500 g červeného kysaného zelí Zelí červené kvašené 500 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
3 lžíce 3 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 45 ml
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
2 špetky 2 špetky mleté skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.