Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na červeném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 903 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,46 g |
Tuky | 65,62 g |
– nasycené | 24,13 g |
– nenasycené | 40,57 g |
–– mononenasycené | 34,04 g |
–– polynenasycené | 6,53 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 20,02 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 8,02 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 165,98 g |
– cukry | 115,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky – cca 800 g | Kuře stehno s kůží | 2 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
500 g 500 g červeného kysaného zelí | Zelí červené kvašené | 500 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 45 ml |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
2 špetky 2 špetky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá |