Nutriční hodnoty (Svěží japonský okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 463 kJ / 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
| Tuky | 7,00 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 5,40 g |
| –– mononenasycené | 2,65 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 8,95 g |
| – cukry | 0,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 45 ml |
| 15-18 lžic 15-18 lžic vody | Voda | 297 ml |
| 1 1 a 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | |
| 2 2 vrchovaté lžičky cukru | Cukr bílý | |
| 2 lžičky 2 lžičky sezamových semínek | Sezam loupaný | 10 g |
| 1/2 1/2 salátové okurky, cca 180 g | ||
| S vodou začněte u 15 lžic, můžete přidávat. | Voda |