Nutriční hodnoty (Kuřecí galantina s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 87,56 g |
| – nasycené | 51,86 g |
| – nenasycené | 31,36 g |
| –– mononenasycené | 20,74 g |
| –– polynenasycené | 10,62 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 654 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 3,98 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 4,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 2 2 nohy pikantnějšího párku | Párek vepřový | 160 g |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| olej, nejlépe ve spreji, na pomaštění alobalu |