Nutriční hodnoty (Kuřecí galantina s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 87,56 g |
– nasycené | 51,86 g |
– nenasycené | 31,36 g |
–– mononenasycené | 20,74 g |
–– polynenasycené | 10,62 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 654 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 3,98 g |
Sacharidy | 24,20 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
2 2 nohy pikantnějšího párku | Párek vepřový | 160 g |
provensálské koření | Provensálské koření | |
olej, nejlépe ve spreji, na pomaštění alobalu |