Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí galantina s párkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 459 kJ /
1 305 kcal
Bílkoviny104,58 g
– z toho živočišné bílkoviny104,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky87,56 g
– nasycené51,86 g
– nenasycené31,36 g
–– mononenasycené20,74 g
–– polynenasycené10,62 g
––– omega 31,05 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 654 mg
Sodík 1,62 g
Sůl3,98 g
Sacharidy24,20 g
– cukry4,50 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích prsou Kuře prso 300 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
2 2 nohy pikantnějšího párku Párek vepřový 160 g
provensálské koření Provensálské koření
olej, nejlépe ve spreji, na pomaštění alobalu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.