Nutriční hodnoty (Brambory dušené ve výpeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 849 kJ / 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
| Tuky | 0,75 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 17,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 90,45 g |
| – cukry | 11,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| výpek z pečeného masa - vepřové nebo drůbež | Vepřová plec | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská |