Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na kari s cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
| Tuky | 48,70 g |
| – nasycené | 7,53 g |
| – nenasycené | 40,24 g |
| –– mononenasycené | 34,10 g |
| –– polynenasycené | 6,15 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 24,39 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 PL 4 PL olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 1 PL 1 PL čerstvě mletého kari koření | Kari | 15 g |
| 2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsou a nebo ještě lépe kuřecích stehenních řízků, ty jsou pak šťavnatější | Kuře prso | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| 2 2 menší jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |