Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev Mexiko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 71 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,48 g |
Tuky | 0,08 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,11 g |
– cukry | 2,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 červené cibule na osmahnutí | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
fazole | Fazole bílé | |
hrášek | Hrášek zelený | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
olivový olej na osmahnutí | Olej olivový | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
parmezán na dozdobení | Parmezán | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
zelené fazolky | Fazolky čerstvé |