Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev Mexiko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 71 kJ / 17 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,48 g |
| Tuky | 0,08 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,11 g |
| – cukry | 2,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 červené cibule na osmahnutí | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| fazole | Fazole bílé | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| olivový olej na osmahnutí | Olej olivový | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| parmezán na dozdobení | Parmezán | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé |