Nutriční hodnoty (Banánové sušenky s ječnými vločkami a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 2 223 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,28 g |
Tuky | 21,18 g |
– nasycené | 2,09 g |
– nenasycené | 15,80 g |
–– mononenasycené | 1,81 g |
–– polynenasycené | 13,99 g |
––– omega 3 | 2,32 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 68,82 g |
– cukry | 20,22 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 zralý banán (ideálně takový, na kterém se už začaly dělat hnědé tečky), pokud nemáte moc sladký banán nebo jste zvyklí více sladit, budete muset přidat ještě trochu cukru | Banán čerstvý | 90 g |
2 PL 2 PL mléka nebo jiné tekutiny | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
asi 60 g 60 g ječných vloček | Vločky ječné | 60 g |
2 PL 2 PL vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |