Nutriční hodnoty (Brynzové noky na špenátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 851 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,18 g |
Tuky | 59,59 g |
– nasycené | 33,18 g |
– nenasycené | 20,74 g |
–– mononenasycené | 16,94 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 17,48 g |
Cholesterol | 382 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 4,14 g |
Sacharidy | 78,69 g |
– cukry | 16,91 g |
––– laktóza | 10,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
125 g 125 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4-5 lžic 4-5 lžic krupice | Krupice pšeničná hrubá | 67.5 g |
sušený libeček | Libeček sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
400 g 400 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 400 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
100-120 ml 100-120 ml husté smetany | Smetana kravská sladká 12% | 110 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |