Nutriční hodnoty (Banán v tykvi a batátu s javorovým sirupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 682 kJ / 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,16 g |
Tuky | 10,25 g |
– nasycené | 2,81 g |
– nenasycené | 4,53 g |
–– mononenasycené | 3,22 g |
–– polynenasycené | 1,31 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 166,55 g |
– cukry | 65,65 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tykve | Dýně čerstvá | 200 g |
200 g 200 g batátu (sladký zemiak) | Batáty neloupané | 200 g |
4 pl 4 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
2 pl 2 pl solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
2 pl 2 pl javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |