Nutriční hodnoty (Banán v tykvi a batátu s javorovým sirupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 682 kJ / 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,16 g |
| Tuky | 10,25 g |
| – nasycené | 2,81 g |
| – nenasycené | 4,53 g |
| –– mononenasycené | 3,22 g |
| –– polynenasycené | 1,31 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,44 g |
| Sacharidy | 166,55 g |
| – cukry | 65,65 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g tykve | Dýně čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g batátu (sladký zemiak) | Batáty neloupané | 200 g |
| 4 pl 4 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 2 pl 2 pl solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 2 pl 2 pl javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
| třtinový cukr | Cukr třtinový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |