Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banán v tykvi a batátu s javorovým sirupem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 682 kJ /
880 kcal
Bílkoviny22,54 g
– z toho živočišné bílkoviny10,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,16 g
Tuky10,25 g
– nasycené2,81 g
– nenasycené4,53 g
–– mononenasycené3,22 g
–– polynenasycené1,31 g
––– omega 30,11 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy166,55 g
– cukry65,65 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tykve Dýně čerstvá 200 g
200 g 200 g batátu (sladký zemiak) Batáty neloupané 200 g
4 pl 4 pl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
2 pl 2 pl solamylu Bramborový škrob 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
2 2 banány Banán čerstvý 180 g
2 pl 2 pl javorového sirupu Sirup javorový 30 ml
třtinový cukr Cukr třtinový
moučkový cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.