Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečenáče z hub

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 9. 2009 19:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takový podobný recept jsem kdysi četla v nějakém časopise, ale, bohužel, jsem si ho neschovala. Dneska jsem improvizovala podle toho nápadu :o)

Až ochutnáme, napíšu výsledek!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

gabriela weishauplova

29. 9. 2019 13:32

dělám často ...jen stačí i lák na okurky a splní to svoje :yes:

houba

3. 10. 2016 06:00

casino: že se tomu říká "po mlynářsku" neznamená, že jsem to napsal blbě.

Angel 666

2. 10. 2016 12:47

houba: nevím, mně se blátivá nezdá :-). Jasně, každý má chutě jiné a určitě je dobré napsat pod recept nějaké vylepšení :-p.

houba

2. 10. 2016 12:36

Angel 666: strouhanka i kdyz opečená je blátivá pak v nálevu. Polohrubá mouka, nevím, že se tomu říká po mlynářsku, je jemná. Ale to byl pouze můj příspěvek, doporučení k vyzkoušení.

Angel 666

2. 10. 2016 12:10

Po mlynářsku, to je pouze v mouce, dělám pečenáče z ryb ;-). Ale ty houby nám nějak lépe chutnají v klasickém trojobalu :-)

casino

2. 10. 2016 12:05

houba:
Takže po mlynářsku, že:yes:
No jo, no... Tak jste to prve blbě napsal, že?;-)

houba

2. 10. 2016 10:09

casino: Trojobal nikoliv, pouze a jenom ta polohrubá mouka. Mnou ověřeno, že mnohem lepší a jemnější chuť než se strouhankou.

casino

2. 10. 2016 08:19

houba:
Píšete PH mouka v trojobalu místo strouhanky.
No, já mám ověřeno a mančaftem na rybích pečenáčích potvrzeno, že víc proti klasice chutnalo provedení "po mlynářsku":-)

houba

1. 10. 2016 22:14

Recept na pecenace je dobre kazdy rok ozivit. Jestli letos jeste budou huby, mozna se jeste nekomu hodi. Dovolim si poradit, ze mnohem, mnohem lepsi nez strouhanka, je polohruba mouka. Vyzkouseno a nikdy jinak!

Alexiss

3. 3. 2013 12:08

S dovolením jsem přidala foto, netušila jsem, že recept tu už je, chtěla jsem jej přidat aktuálně v létě. Tyto byly v lednici od října a v pohodě. :-p

Alexiss

3. 3. 2013 12:07

magdalenka: napsala jsem ti vzkaz, dnes jsem je kvůli tobě otevřela-jsou bez chyby, takže minimálně půl roku, pravděpodobně i déle, pokud jsou potopené v nálevu :-))

magdalenka

3. 3. 2013 11:56

Ako dlho to, prosím, vydrží bez sterilizácie? Dík.

BILKOVAI

8. 1. 2013 22:36

ukládám:-)):yes:

Jolča

29. 7. 2011 10:07

V sobotu jdu na houby, tak to ihned vyzkouším ;-)Nezkoušel to někdo zavařit s Dekem ?:-p

fli.cek

10. 10. 2009 17:50

Tak Vám můžu napsat že jsem to jedla poprvé loni a opravdu ÚŽASNÉ,akorát žě tam bylo malinko bílého vína.No ono to vypydá jako kdyby to nekdo již ,,použil,,ale opravdu NAM :-!:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pečenáče z hub recepty z hub houby jako pečenáče nálev na pečenáče z hub pečenáče z hub recept recept na pečenáče z hub pecenace houbové pečenáče houby pečenáče recept na houbové pečenáče pečenáče recept obalené houby recepty zhub houby ve sladkokyselém nálevu nálev na pečenače nálev na houby pečenáče nálev lák na pečenáče google pecenace z hub houby v sladkokyselem nalevu

Suroviny: houby lesní, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, olej, cibule, ocet, voda, sůl, cukr, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, jalovec, rozmarýn

TopRecepty.cz

Pečenáče z hub

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQwY