Nutriční hodnoty (Valašské pečáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,55 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 74,10 g |
| – cukry | 4,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-9 8-9 brambor | Brambor zimní | 425 g |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| sůl | Sůl mořská |