Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky se slaninou a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 665 kJ / 1 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
| Tuky | 151,49 g |
| – nasycené | 65,89 g |
| – nenasycené | 78,91 g |
| –– mononenasycené | 65,85 g |
| –– polynenasycené | 13,05 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 623 mg |
| Sodík | 2,97 g |
| Sůl | 7,32 g |
| Sacharidy | 27,35 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
| 2 PL 2 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 150 g 150 g zauzené slaniny | Špek | 150 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| čerstvá šalvěj podle chuti | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| ajvar nebo harisa na potření alobalu | Ajvar | |
| voda | Voda | |
| 1 1 cibule nebo půlka pórku | Cibule čerstvá | 70 g |