Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky se slaninou a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 665 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
Tuky | 151,49 g |
– nasycené | 65,89 g |
– nenasycené | 78,91 g |
–– mononenasycené | 65,85 g |
–– polynenasycené | 13,05 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,32 g |
Sacharidy | 27,35 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
2 PL 2 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
150 g 150 g zauzené slaniny | Špek | 150 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
čerstvá šalvěj podle chuti | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
ajvar nebo harisa na potření alobalu | Ajvar | |
voda | Voda | |
1 1 cibule nebo půlka pórku | Cibule čerstvá | 70 g |