Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 993 kJ /
1 432 kcal
Bílkoviny27,33 g
– z toho živočišné bílkoviny7,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky65,50 g
– nasycené41,75 g
– nenasycené21,88 g
–– mononenasycené20,30 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 30,35 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy172,40 g
– cukry20,40 g
––– laktóza10,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce čerstvého kapra s kůží (bez šupin) Kapr
4 plátků 4 plátků slaniny nebo kvalitní sušené šunky Špek
1 lžička 1 lžička sladké červené papriky Paprika červená sušená 1 g
½ l žičky žičky soli + další sůl na počáteční nasolení Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce řepkového oleje Olej řepkový 60 ml
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
šťáva z poloviny citronu Citrón čerstvý
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 svazek 1 svazek jarní cibulky (5 ks) Cibulka jarní čerstvá 120 g
plocholistá petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.