Nutriční hodnoty (Čerstvý krémový sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 838 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,50 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 6,60 g |
| Sůl | 16,50 g |
| Sacharidy | 21,20 g |
| – cukry | 20,80 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 litr 1 litr čerstvého plnotučného nebo polotučného mléka | ||
| 500 ml 500 ml kefírového mléka (nebo nízkotučného kysaného podmáslí) | Kefír | 500 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |