Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 865 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 52,74 g |
– nasycené | 17,78 g |
– nenasycené | 26,00 g |
–– mononenasycené | 14,20 g |
–– polynenasycené | 11,80 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Moravanka bez nálevu | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 želatina | Želatina vepřová | |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
1/2 kostky 1/2 kostky bujónu | Bujón hovězí | 5 g |
200 g 200 g měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |