Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 865 kJ / 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 52,74 g |
| – nasycené | 17,78 g |
| – nenasycené | 26,00 g |
| –– mononenasycené | 14,20 g |
| –– polynenasycené | 11,80 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 4,30 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Moravanka bez nálevu | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 želatina | Želatina vepřová | |
| 4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky bujónu | Bujón hovězí | 5 g |
| 200 g 200 g měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |