Nutriční hodnoty (Celozrnná buchta s vločkami a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 016 kJ / 2 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,39 g |
| Tuky | 77,48 g |
| – nasycené | 15,48 g |
| – nenasycené | 46,62 g |
| –– mononenasycené | 24,70 g |
| –– polynenasycené | 21,92 g |
| ––– omega 3 | 10,05 g |
| Vláknina | 48,57 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 305,40 g |
| – cukry | 111,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
| 120 g 120 g celozrnné hladké špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 120 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 lžíce 1 lžíce jedlé sody | Jedlá soda | 15 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 lžíce 1 lžíce goji | Kustovnice sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 60 g 60 g lněného semínka | Lněná semínka | 60 g |
| 100 g 100 g přírodního třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |