Nutriční hodnoty (Vanilková jablka s česnekovou ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 942 kJ / 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,26 g |
| Tuky | 14,20 g |
| – nasycené | 8,93 g |
| – nenasycené | 4,99 g |
| –– mononenasycené | 4,18 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 23,50 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 130,41 g |
| – cukry | 87,64 g |
| ––– laktóza | 0,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kelímek kelímek ricotty (200 g) | Ricotta | |
| 5 lžiček 5 lžiček medu | Med nepasterovaný | 90 g |
| 2 2 malé stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 lžičky 2 lžičky másla | Máslo kravské | 16 g |
| vanilkový extrakt | Aroma vanilkové | |
| ořechy | Vlašské ořechy |