Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 772 kJ /
663 kcal
Bílkoviny10,52 g
– z toho živočišné bílkoviny3,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,05 g
Tuky49,86 g
– nasycené27,02 g
– nenasycené21,67 g
–– mononenasycené17,76 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,18 g
Vláknina15,45 g
Cholesterol 89 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy35,20 g
– cukry8,89 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1/2 1/2 menšího pórku Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.