Nutriční hodnoty (Bezlepkový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 734 kJ / 1 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 162,64 g |
| – nasycené | 42,00 g |
| – nenasycené | 115,30 g |
| –– mononenasycené | 78,68 g |
| –– polynenasycené | 36,62 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 271 mg |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 70,50 g |
| – cukry | 65,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g bezlepkové směsi RUMINI universal | ||
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g ztuženého tuku (hera) | Margarín | 250 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| mletý cukr | Cukr bílý |