Nutriční hodnoty (Vepřová panenka speciál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 23 183 kJ / 5 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 220,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 507,65 g |
| – nasycené | 276,07 g |
| – nenasycené | 212,13 g |
| –– mononenasycené | 186,86 g |
| –– polynenasycené | 25,27 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 2,04 g |
| Sodík | 6,91 g |
| Sůl | 17,23 g |
| Sacharidy | 17,02 g |
| – cukry | 12,17 g |
| ––– laktóza | 4,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
| 250 g 250 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 2 hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 400 400 g smetany na šlehání v kelímku | Smetana kravská sladká 30% | |
| 100 g 100 g čerstvé nasekané petrželky (cca) | Petržel nať čerstvá | 100 g |
| 1 sáček 1 sáček argentinského koření | Pepř černý | |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |