Jablečný závin s celozrnnou moukou

miunka Kuchařka: miunka

Doba přípravy: 2,5 h Domácí pekárna 0 názorů

Suroviny

Těsto:
250 ml mléka
1 rozšlehané vejce
2 lžíce rumu
100 g rozpuštěného másla
350 g hladké mouky
150 g celozrnné žitné mouky
1 lžička soli
3 lžíce třtinového cukru
20 g droždí
Náplň:
strouhaná jablka
třtinový cukr
skořice
rozinky
1 vejce na potření
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V uvedeném pořadí vložíme ingredience do domácí pekárny a zapneme program TĚSTO. Množství vychází na 2 větší nebo 3 menší "nohavice" závinu. Potřeme rozkvedlaným vejcem a pečeme na 200°C zhruba 20 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jablečný závin s celozrnnou moukou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: závin z zitne mouky žitný štrudl štrúdl z celozrnné mouky štrůdl ze špaldové mouky celozrne jablečný štrůdl celozrnné mouky strudl z zitne celozrnné mouky štrůdl z žitné mouky kynuté těsto na závin z celozrnné mouky závin ze zitne mouky jablecny strudl z celozrnne mouky recept na štrúdl z celozrnné mouky jablecny strudl z kefíru závin že spádové špaldové mouky celozrnný štrůdl z ze žitné mouky štrůdl z celozrné špaldové mouky