Nutriční hodnoty (Okurkový salát s čajotem, mrkví a křenovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 749 kJ / 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 7,93 g |
| – nasycené | 5,52 g |
| – nenasycené | 2,27 g |
| –– mononenasycené | 2,01 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 25 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 13,33 g |
| – cukry | 12,33 g |
| ––– laktóza | 10,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 čajot ( chayote ) | ||
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 250 ml 250 ml hustého jogurtu řeckého typu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
| strouhaný křen podle chuti | Křen čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |