Nutriční hodnoty (Pečený pstruh na pomeranči a slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 159 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 0,32 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruzi | Pstruh | |
6-7 6-7 tenkých plátků slaniny | Špek | |
1 1 větší cibule - nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 střední pomeranče - půlku jednoho nakrájíme na kolečka, zbytek bez kůry a dužiny nakrájíme na malé kostky | Pomeranč čerstvý | |
cca 1/2 cca 1/2 150 g balení másla | Máslo kravské | 0.5 g |
1/2 1/2 zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
sůl | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
alobal |