Nutriční hodnoty (Pečený pstruh na pomeranči a slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 159 kJ / 38 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,58 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi | Pstruh | |
| 6-7 6-7 tenkých plátků slaniny | Špek | |
| 1 1 větší cibule - nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 střední pomeranče - půlku jednoho nakrájíme na kolečka, zbytek bez kůry a dužiny nakrájíme na malé kostky | Pomeranč čerstvý | |
| cca 1/2 cca 1/2 150 g balení másla | Máslo kravské | 0.5 g |
| 1/2 1/2 zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| alobal |