Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený pstruh na pomeranči a slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie159 kJ /
38 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,58 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruzi Pstruh
6-7 6-7 tenkých plátků slaniny Špek
1 1 větší cibule - nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
2 2 střední pomeranče - půlku jednoho nakrájíme na kolečka, zbytek bez kůry a dužiny nakrájíme na malé kostky Pomeranč čerstvý
cca 1/2 cca 1/2 150 g balení másla Máslo kravské 0.5 g
1/2 1/2 zeleninového bujónu Bujón zeleninový
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody Voda 375 ml
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
mletá paprika Paprika červená sušená
koření na ryby Grilovací koření
sušený česnek Česnek sušený
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
alobal

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.