Nutriční hodnoty (Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 088 kJ / 4 801 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,50 g |
| Tuky | 201,96 g |
| – nasycené | 23,49 g |
| – nenasycené | 157,34 g |
| –– mononenasycené | 112,34 g |
| –– polynenasycené | 45,00 g |
| ––– omega 3 | 12,48 g |
| Vláknina | 13,05 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 785 mg |
| Sůl | 2,37 g |
| Sacharidy | 638,70 g |
| – cukry | 316,05 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 150 g 150 g oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 150 g 150 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 435 g 435 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 435 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| trochu trochu citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| ovoce (třešně, jahody, borůvky) | Jahody čerstvé | |
| hladká mouka na poprášení ovoce | Mouka pšeničná hladká | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka a vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |