Nutriční hodnoty (Holandský řízek se dvěma druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 738 kJ / 2 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,88 g |
| Tuky | 183,56 g |
| – nasycené | 59,32 g |
| – nenasycené | 90,00 g |
| –– mononenasycené | 73,70 g |
| –– polynenasycené | 16,30 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 594 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 2,86 g |
| Sacharidy | 102,95 g |
| – cukry | 85,25 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého libového bůčku nebo plece | Vepřový bok | 500 g |
| 150 ml 150 ml kondenzovaného mléka Tatra | Mléko kondenzované slazené | 150 ml |
| 100 g 100 g strouhané nebo na kostičky krájené Goudy | ||
| 100 g 100 g strouhaného uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka - nemusí být | Petržel nať čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |