Nutriční hodnoty (Domácí lančmít)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 359 kJ / 3 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 137,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,85 g |
| Tuky | 282,75 g |
| – nasycené | 73,53 g |
| – nenasycené | 149,13 g |
| –– mononenasycené | 121,54 g |
| –– polynenasycené | 27,59 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 437 mg |
| Sodík | 4,59 g |
| Sůl | 5,95 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 950 g 950 g bůčku i s kouskem kůže | Vepřový bok | 950 g |
| 10 g 10 g Pragandy | Rychlosůl | 10 g |
| 5 g 5 g soli | Sůl mořská | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mletého pepře | Pepř černý mletý | 15 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 15 g |
| 50 g 50 g vody | Voda | 50 ml |